Partij van de Arbeid

PERSBERICHT

Den Haag, 20 januari 2003

PvdA-Kamerlid Van Heemst in discussie tijdens politiek ontbijt

De Rotterdamse ondernemers Robin Alting van De Theesalon en Sylvia Bohnen van Syl's Flower Power organiseren op 22 januari een gratis verkiezingsontbijt in de Theesalon aan de Meent 69 in Rotterdam.

Beide ondernemers bieden dit ontbijt aan om Rotterdammers te motiveren gebruik te maken van hun stemrecht. Zij hopen tevens dat collega ondernemers bij volgende verkiezingen ook verkiezingsontbijten gaan organiseren, zo kan een mooie traditie ontstaan. In alle vroegte kunnen een dertigtal Rotterdamse stemgerechtigden aanschuiven voor een gezellig ontbijt in De Theesalon. Voor dit ontbijt zijn enkele politici uitgenodigd waaronder het Rotterdamse Tweede-Kamerlid voor de PVDA, Peter van Heemst.

Aanwezigen kunnen tijdens dit ontbijt vragen stellen aan de politici over de programmapunten van de politieke partijen. Het ontbijt zal o.a. bestaan uit:

Een LPF-eitje, een gezonde starter met een Christen Democratische Appel, een broodje kaas met gedroogde SP tomaatjes of een broodje met 'liberale' Zalm, GroenLinks draaiende yoghurt met vruchten en heerlijke thee gearomatiseerd met PVDA roosjes.

Na afloop krijgt iedereen een stemboeket aangeboden waarin alle kleuren van de politieke partijen zijn verwerkt die meedingen naar de gunst van de kiezer.