Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Vacaturesites regionale dagbladen verlaten JobTrack voor De Telegraaf

Regio-i, een online samenwerking tussen de dagbladsites van de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden, Haarlems Dagblad/IJmuider Courant, De Gooi en Eemlander, 't Groene Weekblad, Noord-Hollands Dagblad, Leidsch Dagblad, Dagblad De Limburger en het Limburgs Dagblad, heeft de samenwerking met JobTrack, onderdeel van Wegener Uitgevers, opgezegd.

Vanaf 20 januari 2003 vallen de 9 sites van Regio-i tezamen met de vacaturesite van Spits en die van De Telegraaf onder de moedersite vacaturekrant.nl. Vacaturekrant.nl is eigendom van NV Holdingmaatschappij De Telegraaf. De verschillende sites maken gebruik van één database en hebben een gezamenlijk aanbod van ruim 10.000 vacatures per week. Het aanbod bestaat uit functies op alle opleidingsniveaus, branches en regio's waarbij de regionale sites in hun regio het meest complete overzicht van voor de lezer interessante vacatures bieden.

Door de samenwerking van de drie partijen is het maandelijkse unieke bezoekersaantal gestegen naar 240.000 bezoekers en telt het aantal pageviews gemiddeld 4,1 miljoen per maand. Hiermee is Vacaturekrant.nl verder gestegen in de top 10 van vacaturesites (Multiscope/Viviscan) en in haar eigen ambitie om een van de grootste vacaturesites van Nederland te worden.



Ingezonden persbericht