Gemeente Bodegraven

Afspraken over ontmoetingsplek in Bodegraafse bos

Op 13 januari 2003 hebben gemeente, jongeren en de politie gesproken over een aantal gedragsregels omtrent de planvorming van het gebruik van een ontmoetingsplek in het Bodegraafse bos. Ook de heer Souisay, die als medewerker wijk- en buurtbeheer jeugd per 1 januari 2003 (opnieuw) is gestart in Bodegraven, was op deze avond aanwezig.

Afgesproken is, dat iedereen zorgt dat alles heel en schoon blijft, dat iedereen zn eigen rommel opruimt en in de afvalbak gooit, dat de gemeente elke dag de afvalbak komt legen, dat er niet zoveel lawaai wordt gemaakt, dat mensen er in hun huis last van hebben en kleine kinderen er wakker van worden, dat er via de rotonde en de parallelweg naar het Bodegraafse bos gereden moet worden en dat autos op de grastegels op de weg geparkeerd moeten worden. Gemeente en politie zullen er op letten, dat iedereen zich aan de gedragsregels houdt. Gemeente en politie kunnen ook worden aangesproken bij overlast. Er moet voor gezorgd worden, dat het voor iedereen plezierig is, dat deze ontmoetingsplek er is.

Aan het eind van de avond zijn de gedragsregels namens de gemeente, de politie en de jongeren ondertekend.

De gedragsregels komen op een bord te staan, dat bij de ingang van het pad naar de ontmoetingsplek in het Bodegraafse bos geplaatst wordt. Zo kan iedereen lezen wat er van hem/haar wordt verwacht en wat er is afgesproken.