Ingezonden persbericht

Dayzers Valentijnsenquête

Nederlander koude kikker of mediterrane Casanova?

Is de film Casablanca het toppunt van romantiek of is Gone with the wind de beste zwijmelfilm? En als je je partner op een love-trip wilt verrassen neem je haar dan mee naar New York of is Venetië nog steeds liefdesstad nummer één? Cocktails op de Malediven of een nachtje onder de sterren van Griekenland. Waarvan raakt de gemiddelde Nederlander in vuur en vlam en waarop knappen ze af? De Valentijnsenquête van loterij Dayzers gaat het allemaal blootleggen.

De enquête
De eerste Dayzers Valentijnsenquête is begin januari bij zes miljoen Nederlanders op de mat gevallen. De enquête bestaat uit 31 vragen over romantiek, liefde en de gezinssituatie. Wat is de meest romantische film, wat is het beste slijpnummer en wat is het ultieme Valentijnsdiner? Wie de enquête invult via één van de drie responsmogelijkheden maakt kans op unieke prijzen. Een valentijnrode Alfa 147, een geheel verzorgde reis naar Disney World Orlando in de Verenigde Staten of een diner voor twee verzorgd door Cas Spijkers en Joop Braakhekke bereid in uw eigen keuken zijn enkele van de prijzen.

Op Valentijnsdag komt Dayzers met een speciale Valentijnsshow live vanuit de Beurs van Berlage (RTL4- 21.30-22.30 uur). Presentatrice Manuela Kemp zal in het programma onder andere de resultaten van de liefdesenquête bekendmaken en bekende Nederlanders aan de tand voelen over hun liefdesleven.

Dayzers
Dayzers is de loterij waarbij je zelf je lotnummer mag kiezen. Je kiest een datum in het jaar, bijvoorbeeld je trouwdag, je verjaardag of de dag waarop je je partner voor het eerst tegenkwam. Dayzers plaatst bij je dag nog drie letters en die combinatie is je lotnummer. Met dit persoonlijke lotnummer maken deelnemers iedere week kans op honderdduizenden euro's. Omdat Valentijnsdag redelijk populair is als lotnummer en dus voor velen een favoriete dag, besloot Dayzers de Nederlander eens nader aan de tand te voelen over deze dag en de romantiek in Nederland.

Deelnemers die de enquête niet hebben ontvangen, kunnen terecht op www.valentijnsenquete.nl. Hier kunnen ze de vragen beantwoorden. De enquêtes kunnen tot 1 februari a.s. worden ingevuld op de site of opgestuurd naar antwoordnummer 10107 5340 VB in Oss of bij één van de 430 Etos filialen ingeleverd worden.

Voor meer informatie over Dayzers en de Valentijnsenquête: Afdeling Public Relations Write Media Consultants Nathalie Brand Jeroen Borgesius/Niels Paauw 070 302 1668 020 675 7108

nathalie.brand@staatsloterij.com niels@writemedia.com