Gemeente Oosterhout

Testversie Raadsinformatiesysteem on line

Een raadsinformatiesysteem bevat alle raadsstukken en vergaderverslagen van de raadsvergaderingen. Dit systeem heeft als groot voordeel dat alle informatie snel opvraagbaar is en voor iedere geĂŻnteresseerde toegankelijk. Ook de gemeente Oosterhout is momenteel hard aan het werk om dit systeem operationeel en gevuld te krijgen. Momenteel is er een testversie online. Deze is nog niet geheel gevuld, maar wel al operationeel. U kunt deze versie bezoeken en testen. Wanneer u het Raadsinformatie heeft bezocht, zou u dan zo vriendelijk willen zijn uw bevindingen te mailen? Wij kunnen dan wellicht met uw wensen/opmerkingen/kritiek rekening houden.

Waar te vinden?

De raadsstukken zijn vinden wanneer u op
de knop Raadsinformatiesysteem (rechtsonder op homepage).

Korte uitleg

Zoektekst: Hier kunt u zoeken op een woord in alle gewenste documenten.
Publicatiedatum: Hier kunt de periode opgegeven waar binnen u wilt zoeken. Datum opgeven in de vorm dd-mm-jjjj (bv. 10-01-2003) Sorteren: U kunt hier kiezen uit Registratiedatum of Onderwerp (presentatie op alfabet). Ook kan worden aangegeven of er op- of aflopend gesorteerd moet worden.

De zoekboom is op dit moment als volgt ingedeeld:

Raad

* Raadsstukken

+ Jaar
o Maand


* Commissiestukken (*)

* Verslagen (*)

* Vragen ex. Art 41 (*)

Verordeningen (*)


* Wordt in een later stadium toegevoegd of gevuld.
U kunt door het aan- en uitzetten van vinkjes (klikken in de vakjes) bepaalde zaken selecteren. Als er een plusje (+) voor het vakje staat, betekent dit dat als u hier op klikt er meer lagen getoond worden (net als bij de Windows verkenner).

Per gevonden document wordt het volgende aangegeven:
* Onderwerp (Beleef het water)

* Nadere toelichting

* Registratiedatum (11-04-2002)

* Omvang bijbehorende document (78 kB).

* Door op de titel van het document te klikken krijgt u het bijbehorende document compleet in beeld. Daarvoor heeft u wel Acrobat Reader nodig, een programma dat u gratis op uw PC kunt zetten (downloaden) via de knop links onder op het zoekscherm.

Als er meer dan 10 documenten worden gevonden verschijnt boven en onder aan de resultaten pagina: Resultaten 11-20. Door daar op te klikken, krijgt u de volgende 10 documenten te zien.

Reacties

U kunt uw reacties mailen via de e-mail knop (links in de menubalk) of via de onderstaande link.
Reakties naar u.hollink@oosterhout.nl
Meer lezen Raadsinformatie