Gemeente Oosterhout

Concept Kadernota Sport & Sportieve recreatie online

Het college van burgemeesters en wethouders van Oosterhout stelde onlangs de ontwerp-kadernota Sport en Sportieve recreatie vast. Uit de nota blijkt dat de gemeente een actieve rol wil spelen bij het verbeteren van de kwaliteit van sport.

Wethouder Jim Krijnen, binnen het college eerstverantwoordelijk voor sportbeleid, hoopt dat met de ontwerp-kadernota de rol van de gemeente vraaggerichter wordt. Het sportbeleid is momenteel, zowel op rijks- als op provinciaal en gemeentelijk niveau, sterk in beweging. In deze nota wordt de richting bepaald maar deze moet in de uitwerking nog vorm krijgen in bijvoorbeeld een concreet accommodatiespreidingsplan, een sportmonitor, een actieplan wijkgericht sportbeleid.

Wilt u verder lezen? Deze concept versie van Kadernota Sport & Sportieve recreatie in Oosterhout staat nu online. Dat houdt in dat u de nota vanaf deze website kunt lezen en uw mening erover kunt vormen, maar ook dat u deze mening direct in kunt typen en via deze website naar de gemeente kunt versturen. Uw reacties zijn altijd welkom!

Klik op de link hieronder om naar de nota zelf te gaan. Meer lezen Concept-sportnota 2003