Gemeente Oosterhout

Nieuwe samenwerking gemeente Oosterhout en de Ondernemer

De gemeente Oosterhout organiseert samen met "de Ondernemer" donderdag 3 april in De Bussel de uitreiking van de Ondernemers Trofee Oosterhout (OTO). Voor de gemeente is het de tweede keer dat ze dit evenement in Oosterhout organiseert. De Ondernemer die zich specifiek richt op ondernemers in Brabant - is een nieuwe partner in de organisatie.

Het programma van het congres met als thema dit jaar Relatiemanagement begint om 19.00 uur met een welkomstwoord van burgemeester Huijbregts. Presentator van de avond is cabaretier Gert Greveling (partner bij Deloitte en Touche).

De avond wordt opgeluisterd met een spetterende show van een bekend artiest en een aangeklede borrel.

De bekendmaking van de OTO-winnaar vindt plaats tijdens het congres. De genomineerden houden een videopresentatie, waarna het juryberaad volgt en de winnaar van de tweede editie van de OTO bekend wordt gemaakt. Vorig jaar werd de trofee mee naar huis genomen door een bijzonder trotse A. Polder van bungalowpark de Katjeskelder. Hij neemt dit jaar zitting in de jury.

Vorig jaar organiseerde de gemeente Oosterhout het evenement samen met de Juniorkamer. De Juniorkamer besloot dit jaar een nieuwe uitdaging aan te gaan en kon daarom niet meer in de organisatie plaatsnemen.

De toegangsprijs voor het congres is 50,-. Kaarten kunt u per e-mail bestellen bij accountmanager BN/DeStem Paul Janssen: p.janssen@bndestem.nl