Ingezonden persbericht


VIEWSONIC MAAKT DRAADLOZE HOME COMPUTING TOEGANKELIJK MET AIRPANEL SMART DISPLAYS

Met airpanel V110 en V150 vallen kantoorgrenzen weg

ViewSonic® Corp., wereldwijd één van de koplopers inzake afbeeldingtechnologieën, lanceert de deairpanelTM V110 en V150 Smart Displays waarmee men zich op elke plaats in huis met een PC in verbinding kan stellen.

De airpanel V110 en V150 Smart Displays, respectievelijk 10-inch en 15-inch, zijn draadloze aanraakschermen bestemd voor mobiel gebruik in huis. De 15-inch V150 is bovendien bruikbaar als hoofdmonitor. Beide airpanel Smart Displays zullen uitgerust zijn met al wat de gebruiker nodig heeft om zijn toestellen zo snel mogelijk op te starten: geïntegreerde draadloze 802.11 Wi-FiTM, een draadloze USB-oplossing en een upgrade naar het Microsoft® Windows XP Professional-besturingssysteem.

De technologiegevoelige klant van vandaag wil het pc-gebruik niet beperken tot het kantoor, maar wil vlotte toegang overal in de woning, is de commentaar van Marc McConnaughey, senior vice president van de Advanced Technology Group bij ViewSonic. Met onze airpanel V110 en V150 Smart Displays hebben klanten in elke ruimte en op elk moment toegang tot informatie, toepassingen en diensten.

Beide Smart Displays zijn uitgerust met een zeer helder aanraakscherm met rijk kleurenpalet dat fungeert op basis van de Windows CE-technologie voor Smart Displays en de interoperabiliteit met Windows XP Professional op de home computer. Bovendien beschikken ze over een 400 MHz Intel XScale"-processor voor betere snelheden, stroombesparing en verhoogde efficiëntie. Daarnaast zijn er nog het 32MB ROM Flash-geheugen, de 64MB SDRAM en een ingebouwde 802.11b draadloze technologie voor vlotte draadloze toegang tot de home PC. De krachtige batterijen bieden tot 4 uur autonomie.

"De consument wil niet meer beperkt worden tot de plaats waar zijn pc geïnstalleerd is. Hij wil zelf de toegang bepalen, waar en wanneer hij dat wil," aldus Christopher Franey, Managing Director ViewSonic Europa. "ViewSonic en Microsoft willen mensen een nieuwe manier toereiken om met hun computer om te gaan via een technologie die kracht, flexibiliteit en mobiliteit combineert."

De IntelPXA250-processor die de ViewSonic-schermen aanstuurt, is specifiek ontworpen en getest voor mobiele toestellen die hoge prestaties leveren, zoals de Smart Displays, en heeft een lange batterijautonomie, verklaart Peter Green, general manager van de afdeling Extended Computing bij Intel. "Het aantrekkelijke ontwerp, in combinatie met de mobiliteit van de airpanel V110 en V150 en de Intel Xscale-processors, levert een unieke ervaring: draadloze toegang tot de home computer zonder beperking van plaats of tijd.

De airpanel V110 en V150 zijn momenteel beschikbaar voor de geraamde richtprijs (excl. BTW) van respectievelijk 999 ¬ en 1.299 ¬. Gebruikers die reeds met XP Professional werken en over een eigen draadloos toegangspunt beschikken, kunnen vanaf het tweede trimester 2003 beschikken over een airpanel Smart Display zonder deze elementen.

Beide airpanel Smart Displays werden in november 2002 voorgesteld tijdens de Comdex-beurs. Toen sleepte de airpanel V150 de Best of Comdex Award in de wacht. De toestellen waren ook begin januari te zien tijdens International CES 2003 en mochten bovendien rekenen op een vermelding door Bill Gates, baas van Microsoft, in zijn speeches op beide beurzen.

Bijkomende informatie over ViewSonic Smart Displays is te vinden op www.viewsonic.com/smartdisplays. Voor illustraties, contacteer Leads United (zie hieronder)

Over ViewSonic

ViewSonic Corporation, een van de wereldleiders in het domein van displaytechnologieën, biedt een rijke waaier van oplossingen voor de professionele markten maar ook voor gebruikers van allround applicaties, internet, onderwijs en ontspanning. ViewSonic heeft met zijn producten al meer dan 1.200 awards in de wacht gesleept van onafhankelijke publicaties en organisaties in de hele wereld. ViewSonic is gevestigd in Walnut (Californië, VS). Het in 1987 opgerichte bedrijf is volledig in privé-handen. De wereldwijde omzet bedraagt momenteel meer dan een miljard dollar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Laureen Dix - Leads United Marie Pinon Communicatie-Adviesbureau ViewSonic - Press Relations Europe email: laureen.dix@leadsunited.com email: pinonm@viewsoniceurope.com Tel.: +31 624 75 04 74 Tel.: +33 (0)1 41 47 49 05 / 06 11 68 41 81

LEADS UNITED

Communication with an edge

Ringlaan 37
B - 2240 Zandhoven
Tel.: +32/03 466 01 88 - Fax: +32/03 466 01 80
www.leadsunited.com