Gemeente Alphen aan den Rijn


Kennisgeving vergunning inzake Wet Milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, gelet op art 3:44 van de Algemene wet bestuursrecht, delen mede dat zij een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer hebben verleend. Het gaat om een vergunning voor het oprichten en in werking hebben een vergunning voor het veranderen van een spoorwegemplacement nabij het Stationsplein te Alphen aan den Rijn. De aanvraag heeft betrekking op het plaatsen van een remise voor stalling en onderhoud van light rail voertuigen. Deze bekendmaking volgt uit de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht.

De vergunning en de bijbehorende stukken liggen van 23 januari tot 7 maart 2003 ter inzage bij de ontvangstbalie van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, Alphen aan den Rijn, elke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, vrijdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Tot 7 maart 2003 kan door een ieder beroep tegen de vergunning worden ingesteld voor wat betreft de gewijzigde voorschiften. Dit geldt ook voor belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen bedenkingen hebben ingebracht tegen de ontwerp-beschikking.

Beroepsschriften moeten, binnen de gestelde termijn, worden gericht aan de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage.

De vergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij vóór deze datum beroep is ingesteld waarbij een verzoek wordt gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Publicatie weekagenda 22 januari 2003

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 20 januari 2003 laatste wijziging