Gemeente Stadskanaal

Nieuwsberichten

22-01-2003
Wet milieubeheer

Binnengekomen meldingen:

Ex artikel 8.40 Wet milieubeheer:

* Ro-ad B.V., Ambachtsstraat 21 in Stadskanaal inzake het stellen van een nadere eis op het gebied van de geluidsnormen op grond van het Besluit inrichtingen voor motorvoertuigen milieubeheer;
* Edah B.V., Oude Markt 1 in Stadskanaal inzake het van toepassing worden van het Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer.

Opgemerkt wordt dat de publicatie van deze meldingen (art.8.40) slechts een wettelijk verplichte bekendmaking inhoudt. Van de meldingen zelf kan kennis worden genomen in het gemeentehuis.

Ex artikel 8.26 Wet milieubeheer:
In het publieksbureau van de gemeente Stadskanaal liggen vanaf heden ter inzage:
de openbare kennisgevingen ontwerp -beschikkingen inzake de aanvragen van:

* Edah B.V., Oude Markt 1 in Stadskanaal. Het gaat om het intrekken van de milieuvergunning geldend voor de slagerij in het perceel Oude Markt 1 in Stadskanaal;

* Bruining B.V., Hoofdkade 145 in Stadskanaal. Het gaat om het intrekken van de milieuvergunning voor het perceel Hoofdkade 145 in Stadskanaal (timmerwerkplaats).

Wij zijn van plan op deze aanvragen een positief besluit te nemen.

Gemotiveerde bedenkingen tegen deze ontwerp-beschikkingen kunnen schriftelijk door eenieder worden gemaakt voor 20 februari 2003. Indien gewenst, worden de persoonlijke gegevens van degene die bedenkingen indient, niet bekendgemaakt. Het verzoek daartoe moet schriftelijk, tegelijkertijd met de bedenkingen bij het gemeentebestuur worden ingediend.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal.

Voor nadere inlichtingen: E.P. Hoek, 0599 - 631 605.