Arcadis NV

Jaap van de Poll
Tel 026 3778 410

Arnhem, 22 januari 2003

Jaap van de Poll benoemd tot directeur Stad bij ARCADIS

Ing. Jaap van de Poll (48) is benoemd tot directeur Stad bij ARCADIS. Van de Poll leidt daarmee de verdere versterking en uitbouw van de positie van ARCADIS in de stedelijk gebied. Hij zal zich vooral richten op de stedelijke vernieuwing, waarbij verbetering van leefbaarheid en veiligheid voorop staan.

Het advies- en ingenieursbureau ARCADIS levert een bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van de stedelijke leefomgeving, gebaseerd op een zeer brede en diepe deskundigheid en op jarenlange ervaring op het gebied van stedelijke ontwikkeling en -vernieuwing. Zo is ARCADIS onder meer betrokken bij het wijkvernieuwingsplan Hoogkerk-Zuid in de stad Groningen, de stationslocatie in Amersfoort en de herontwikkeling van de Coberco-bedrijfslocatie in Arnhem. ARCADIS blijft inspelen op belangrijke thema's als herstructurering van woonwijken, knooppuntontwikkeling in stedelijke netwerken en herontwikkeling van binnenstedelijke bedrijventerreinen.

Jaap van de Poll is sinds 1985 werkzaam bij ARCADIS. Hij vervulde de afgelopen jaren diverse managementfuncties, waaronder die van directielid van ARCADIS PlanRealisatie. Sinds 1999 was Jaap van de Poll als directeur Planontwikkeling eindverantwoordelijk voor de activiteiten op het gebied van (risicodragende) locatie- en integrale gebiedsontwikkeling voor onder meer woningbouw, bedrijventerreinen, kantoren en winkels.

© ARCADIS, nv. All rights reserved.