Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 22-01-2003 Persbericht district Den Bosch

NIEUWE CHEF VOOR POLITIETEAM HEUSDEN

Met ingang van 1 februari 2003 heeft de Korpsleiding van de Politie Brabant-Noord de hoofdinspecteur Chris de Goeij benoemd tot teamchef van team Heusden van het district Den Bosch. Hij volgt daarbij teamchef Wout Lievens op, die een functie heeft aanvaard bij de afdeling Planning & Control van de Regio Brabant-Noord.

Chris de Goeij is 47 jaar oud en is woonachtig in Vlijmen. Op dit moment vervult hij de functie van teamchef in Rosmalen. Hij ziet de functie van teamchef in Heusden als een nieuwe uitdaging. De gemeente Heusden is qua inwonertal de derde gemeente van de Regio Brabant-Noord en kent een grote diversiteit aan werkzaamheden. In tegenstelling tot Rosmalen krijgt de teamchef in zijn nieuwe standplaats te maken met een `eigen` openbaar bestuur en de daarbij behorende overlegstructuren.

Loopbaan De nieuwe teamchef van Heusden is al sinds 1971 werkzaam bij de politie. Na zijn opleiding op de opleidingsschool van de rijkspolitie in Horn, heeft hij tot 1974 gewerkt als wachtmeester in Nistelrode.

Van 1974 -1983 heeft hij gewerkt bij de rijkspolitie in Vlijmen en werd in die tijd bevorderd tot wachtmeester 1e klasse.

Van 1983 - 1988 werkte hij als stafmedewerker bij de staf van de rijkspolitie District Den Bosch, bevordering tot opperwachtmeester en adjudant volgden.

Van 1988 - 1996 doorliep hij diverse functies bij het stafbureau van de Korpsleiding van de politie Brabant-Noord en werkte hij in coördinerende zin mee aan de organisatie van de Tour de France in `s-Hertogenbosch. In zijn stafperiode werd Chris de Goeij bevorderd tot hoofdinspecteur.

Van 1996 - 2000 werd Chris de Goeij teamchef bij de regionale meldkamer van de regio Brabant-Noord. Aan dit team werd in 1999 de Groepsaward toegekend.

Van 2000 - heden functioneerde hij als teamchef van het team Rosmalen en nam hij vanaf oktober 2002, in verband met het vertrek van Wout Lievens als teamchef, team Heusden waar.

Rosmalen Tot de aanwijzing van de nieuwe teamchef in Rosmalen, neemt Chris de Goeij zijn `oude` team voorlopig nog waar.