Gemeente Ferwerderadiel

Expositie Carola Visser-Weick in het gemeentehuis

Op dit moment zijn in het gemeentehuis van Ferwert schilderijen te bezichtigen van Carola Visser-Weick. Carola Visser-Weick, geboren in Utrecht en sinds 1994 woonachtig in Damwoude laat mensen graag kennis maken met andere culturen, waarbij haar voorkeur uitgaat naar de Afrikaanse cultuur, waarbij kleding en sieraden van de diverse volkeren belangrijke details vormen. Haar liefde voor exotische dieren, zoals olifanten, zebras en tijgers, maar ook paarden en koeien vormen eveneens een belangrijke inspiratiebron voor haar schilderijen. Veel gebruikte materialen zijn pastelkrijt, acryl en Oost-Indische inkt.

Er zijn regelmatig exposities van haar te vinden in de provincie, onder andere de "IJsherberg" in Dokkum, Galerie "De Nynke Pleats" in Piaam en het Otterpark "Aqualutra" in Leeuwarden.

Haar werken zijn tot 27 maart 2003 te bezichtigen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een schilderij aan te schaffen. Voor meer informatie over Carola zelf of haar schilderijen kunt u terecht op haar site: www.carolavisser-weick.nl