Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 22-01-2003 3e persbericht van woensdag 22 januari 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man mishandelt medewerker Brabant Water Een man van 36 uit Eindhoven is woensdagmiddag rond 14.00 uur aangehouden omdat hij een medewerker van Brabant Water een kopstoot had gegeven. De man van 51 jaar uit Geldrop raakte gewond aan zijn neus. Hij heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen. Hij was naar de woning van de Eindhovenaar in de Steenbergenstraat gegaan om de waterleiding af te sluiten. De man had zijn rekening niet betaald. Hij was het niet eens met de gang van zaken en mishandelde de Geldroppenaar. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt. Daarna kon hij naar huis.

Best: Vrouw dupe van zakkenroller
Een vrouw van 51 jaar is woensdagmiddag rond 13.30 uur bestolen van haar portemonnee met inhoud. Toen de vrouw wilde afrekenen bij de kassa van een winkel aan de Hoofdstraat, merkte ze dat de beurs weg was. Er zaten een identiteitsbewijs, bankpasjes en ongeveer 150 euro contant geld in.

Maarheeze: Snelheidscontrole
Op de Hugten is woensdag tussen 14.50 en 17.20 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 480 passanten reden er 49 te hard. Er is geen hoogste snelheid gemeten. De maximumsnelheid is daar 50 km/u.