Ingezonden persbericht

PERSBERICHT - zone5300.nl IFFR cinema-marathon

Van 22 januari t/m 2 februari is het weer zover: dan vindt het 32e International Film Festival Rotterdam plaats. Ruim 200 films en 250 korte films uit de hele wereld zullen op maar liefst 18 filmdoeken te zien zijn. Als vanouds besteedt Zone 5300 via zijn website meer dan uitgebreid aandacht aan deze tien dagen durende cinema-marathon, met onder andere:

# Sculder en Mully's GO's en DONT's
Het inmiddels roemruchte recensentenduo Sculder en Mully zal dagelijks zijn nietsontziende oordeel vellen over de op het IFFR geboden films. Welke films moet u beslist gaan zien (de GO's) en welke dient u desnoods met geweld te vermijden (de DONT's)? Sculder en Mully brengen hun advies uit in niet mis te verstane bewoordingen, nu uitgebreider en completer dan ooit.

# Het festivaldagboek Sandra de Haan
Ook tijdens het IFFR verloochent Zone 5300 zijn stripachtergrond niet. Striptekenares Sandra de Haan, die sinds twee maanden met grote regelmaat haar belevenissen voor zone5300.nl tekent, neemt dit jaar het Festivaldagboek over van Wasco. Inderdaad: da's dagelijks een nieuwe strip!

# Het festivaldagboek van Liorah Hoek
Overleeft webredacteur Liorah Hoek de films, de bezoekers, de kleffe broodjes en het gebrek aan daglicht? Elke dag een zeer persoonlijk verslag van het IFFR, door de ogen van iemand die de zaken vanuit een heel andere hoek beziet.

Elke nieuwe update vindt u op http://www.zone5300.nl, de startpagina van Zone 5300.

www.zone5300.nl, website voor Strips, Cultuur & Curiosa

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + +