Ingezonden persbericht

OGh organiseert themabijeenkomst over praktijkervaringen met het Oracle-Portal

Op donderdag 23 januari organiseert de Oracle Gebruikersclub Holland (OGh) een themabijeenkomst over praktijkervaringen met het Oracle Portal. Centraal op deze bijeenkomst staan de mogelijkheden en praktische oplossingen voor het Oracle-portal.

Van managementrapportages tot nieuwsberichten, van prikborden tot discussiefora, de mogelijkheden van het Oracle Portal zijn eindeloos. Maar, hoe gaat dat dan in de praktijk? Hoe krijgt u de juiste informatie bij de juiste persoon? Welke valkuilen komt u tegen bij de navigatie van uw portal? En, in hoeverre bent u bekend met alle mogelijkheden van het Oracle Portal?

Binnenkort kent het Oracle Portal geen geheimen meer voor u. Op 23 januari hoort u de praktijkervaringen van Frank Welten (Oracle) en Arnoud Koot (The Doc) met het Oracle Portal, tijdens de eerste OGh-themabijeenkomst van het jaar 2003.

De avond bestaat uit twee delen. Eerst laat Frank Welten aan de hand van sprekende voorbeelden zien hoe intra- en internetpagina's worden samengesteld. U hoort meer over Single Sign On, het gebruik van templates en de verschillende zoekmogelijkheden. Bovendien ziet u hoe u meer informatie kunt delen met minder pagina's. Tot slot gaat Frank in op het verschil tussen een portal en een Webcontent Management Tool. Met name de meerwaarde van een portal zal hierbij aan bod komen.

In het tweede deel van de themabijeenkomst gaat Arnout Koot dieper in op zijn praktijkervaringen met het Oracle Portal. In zijn presentatie zal hij onder andere het gebruik van externe portlets en de inzet van eenvoudige applicaties behandelen. Daarnaast hoort u praktische oplossingen voor het publiceren van foto's en het opstellen van een evenementenkalender.

Kortom, wilt u alle mogelijkheden en praktische oplossingen voor het Oracle Portal leren kennen, kom dan naar de OGh-themabijeenkomst op 23 januari 2003. Zoals altijd vindt ook deze OGh-themabijeenkomst plaats bij Oracle in De Meern. U bent van harte welkom vanaf 18:30 uur. Schrijf u nu in via www.oracle-usergroup.nl. Deelname is gratis.