Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Het nachtleven van Den Haag krijgt XS2:

Sinds de opening van Club XS in het centrum van Den Haag op 1 maart 2002, heeft er een proces van voortdurende ontwikkelingen plaatsgevonden. Achter de schermen is de organisatie zoekende geweest naar het juiste imago, de meest aantrekkelijke programmering en de positionering van deze nieuwe club.

Deze zoektocht heeft geresulteerd in verschillende belangrijke partnerships die de steunpilaren vormen voor de vernieuwingen in het totaal concept van de club in 2003. In samenwerking met externe organisaties zijn we tot een bijzondere programmering gekomen.

Reeds een aantal maanden is de XS de laatste puntjes op de "I " aan het zetten en zich aan het voorbeiden op de totale metamorfose van de club. Na het sensationele oud & nieuw feest, wat tevens het afscheid was van club XS zoals we die kennen, is de club drie weken gesloten om zich klaar te maken voor de opening.

Op donderdag 23 januari 2003 zal de club heropenen, en in de nieuwe stijl verder gaan als XS2 (Acces To). In het weekend van 6,7 & 8 februari 2003 zal de XS2 haar "Grand Opening" vieren met spectaculaire optredens van o.a. The SoulProviders (USA), Laidback Luke, Jani, Benny Rodrigues, Marnix, Erick E, Royal Mike, Brian S, Ricky Rivaro en vele anderen. Vanaf donderdag 30 januari zal de reguliere programmering van club XS2 ingaan, bekijk de website voor een overzicht.

Maandelijkse Programmering
XS2, Den Haag

Donderdag A+, A plus
For college boys & girls
Dance

Vrijdag M.I.L.K.
Pure House

Zaterdag 1st Latino Beats
A deep latin house trip

2nd & 3rd U People
For the Love of U people

4th God Damn Funky presents Funky Town
Funky Soulful House

Voor overige informatie en een programma overzicht kunt u kijken op onze website: www.clubxs2.nl. Voor gastenlijst aanvragen of overige vragen kunt u contact opnemen met Marvin Kocx, 06- 14230613 of per email: info@clubxs2.nl.

Marvin Kocx
Club XS2
06- 1423 0613