Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


---

WebWereld nu ook op papier


---

Haarlem, 23 januari 2003 - IDG.nl, ook uitgever van onder meer Vindex, GameZ.nl en Computertotaal.nl, lanceert vandaag WebWereld Magazine; de eerste papieren uitgave van de ict-nieuwssite WebWereld (www.webwereld.nl). Een uitgave met symbolische waarde...

Centraal in WebWereld Magazine staat het ict-jaar 2002. Een jaar om nooit meer te vergeten. Het nieuws werd gedomineerd door berichten over massaontslagen, bezuinigingen, faillissementen, mislukte plannetjes en dalende advertentie-inkomsten. En juist na dat jaar, maakt WebWereld de stap naar het papier. Laurens Verhagen, Chef Redactie: Waarom nu deze uitgave? We wilden het jaar netjes afronden en er is natuurlijk ook best veel leuks gebeurd in 2002. En misschien wilde we ook wel een beetje het goede voorbeeld te geven door juist nu deze stap te maken.

Het WebWereld Magazine betekent uiteraard niet het einde van de - nog altijd winstgevende - internetactiviteiten van WebWereld. Verhagen: "Integendeel zelfs! Het nieuwe jaar zijn we weer vol goede moed begonnen. Op naar de luxe verzamelcassette voor alle nog komende Magazines!"

Het 68 pagina s tellende WebWereld Magazine biedt twaalf maanden ict-nieuws, achtergronden bij het nieuws in 2002 en verschillende columns. Ook biedt de redactie een voorzichtige vooruitblik op 2003. WebWereld Magazine is vanaf vandaag overal verkrijgbaar voor ¬ 3,95.



Ingezonden persbericht