Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Elst, 11 bekeuringen bij verkeerscontrole
Publicatiedatum: 23-01-2003

De politie heeft gisteren op de A325 bij Elst een verkeerscontrole gehouden. De controle leverde in totaal 11 bekeuringen op. In 16 gevallen werden bestuurders in de gelegenheid gesteld om hun papieren te tonen aan het politiebureau. Er werd bekeurd voor allerlei uiteenlopende verkeersovertredingen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---


---

Wageningen, politie zoekt getuigen van auto-kraken Publicatiedatum: 23-01-2003

Een serie auto-inbraken in Wageningen lijkt aan te houden. Op het Olympiaplein werden in de nacht van woensdag op donderdag weer een aantal auto's opengebroken. Op de Pomona werd de afgelopen nacht een auto aangetroffen die vanaf de Lawickse Allee was ontvreemd. Kennelijk hadden de daders getracht de auto in brand te steken, het vuur is echter spontaan gedoofd, waardoor de het voertuig weliswaar niet uitbrandde maar wel aanzienlijke schade opliep. De afgelopen dagen zijn op verschillende plaatsen in Wageningen auto's opengebroken. De politie verricht op enkele plaatsen buurtonderzoeken en doet bij haar onderzoek een beroep op getuigen die mogelijk iets hebben gezien. Mensen die informatie hebben met betrekking tot de auto-inbraken, hoe ogenschijnlijk onbelangrijk ook, worden verzocht zich in verbinding te stellen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief), maar u bent natuurlijk ook welkom in het politiebureau aan de Rustenburg in Wageningen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Wageningen, jongen bekent heling gestolen bromfiets Publicatiedatum: 23-01-2003

Een 19-jarige Wageninger heeft gisteren bij de politie bekend een gestolen bromfiets te hebben geheeld. De bromfiets was begin januari ontvreemd vanaf de Molenstraat in Bennekom. De zaak kwam aan het licht toen surveillerende agenten enkele dagen na de diefstal een meisje controleerden dat op de bromfiets reed. De bromfiets bleek na onderzoek te zijn gestolen. Het meisje verklaarde bromfiets te hebben geleend van de 19-jarige verdachte, die daarvoor afgelopen woensdag werd aangehouden. Het onderzoek naar de gestolen bromfiets wordt voortgezet.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606