AutoRai

23-1-2003

RAI voordeel bij de Daihatsu dealer

Van 20 januari tot en met 28 februari houden de Daihatsu dealers RAI aan huis met een aantal geweldige aanbiedingen. Het voordeel varieert van directe prijsverlagingen ( 1.000,- voor de populaire YRV) tot
1.000,- voordeel op een wel heel aantrekkelijk pakket extras op de sportieve 2- en 4-wiel aangedreven Fun car, de Terios.

Daihatsu heeft er dit jaar voor gekozen om niet op de auto RAI in Amsterdam aanwezig te zijn. Zij geeft het geld wat hiermee wordt bespaard liever rechtstreeks aan de klant. Daardoor kan men bij aankopen vanaf 20 januari tot eind februari profiteren van wel heel aantrekkelijke aanbiedingen. Het is nu dus zeer de moeite waard om bij de Daihatsu dealer langs te gaan en te profiteren van dit grote RAI voordeel, dat voor de Sirion een prijsverlaging van 500,- betekent en bij de YRV zelfs oploopt tot 1.000,-.

Daarnaast wordt de Terios heel sportief uitgevoerd met een RVS pushbar, RVS sidebars, bumperprotectie en 15 lichtmetalen velgen. Ook hier geniet de klant een voordeel van maar liefst 1.000,-.

Wie voor een laag maandbedrag zorgeloos elke drie jaar in een nieuwe auto wil rijden, heeft Daihatsu het Golden Car Plan (zonder aanbetaling en zonder slottermijn). Zorgeloos betekent hier ook daadwerkelijk zorgeloos, want alle Daihatsus worden conform de hoge kwaliteitsstandaards nog steeds in Japan gefabriceerd en hebben dan ook drie jaar fabrieksgarantie. De Daihatsu Autopolis zorgt ervoor dat de verzekeringspremies voor Daihatsu eigenaren zeer laag zijn met daarbij een uitgebreid dekkingspakket. De Daihatsu dealer geeft graag meer informatie.

De RAI actie geldt voor aankopen vanaf 20 januari tot en met 28 februari 2003 op in die periode uit voorraad leverbare modellen.