TEMPO-TEAM

Gezocht: Race Talent (M/V)

Met Radio 538 en Tempo-Team een jaar lang racen in de Pearle Alfa 147 GTA Challenge

Hilversum-23 januari 2003- Radio 538 en Tempo-Team zoeken een racetalent tussen de 18 en 25 jaar die namens Radio 538 een jaar lang gaat meeracen in de Pearle Alfa 147 GTA Challenge t.w.v. e. 125.000,- . De luisteraar die wordt verkozen tot Radio 538- coureur, krijgt een plaats in het professionele team van Tempo-Team. Uiteraard moet de winnaar eerst de racelicentie halen en gaat vervolgens trainen in de maximaal getunede Alfa 147 GTA. Eerder wonnen Rory Bertram, die nu ook voor Tempo-Team rijdt en Jaap van Lagen een felbegeerd stoeltje in het rijdersveld.

Kwalificatie
Luisteraars kunnen zich kwalificeren door voor 15 februari de snelste tijd neer te zetten bij één van de deelnemende kartcentra. De snelste tijden worden per kartcentrum bijgehouden en zijn te zien op www.radio538.nl. De beste acht van ieder kartcentrum gaan door naar de landelijke finale. Deze competitieve cup vraagt om een professionele instelling, daarom worden er luisteraars gezocht die serieus willen doorbreken in de racewereld.

Finale
Een jury van prominenten uit de autosport bepaalt tijdens de landelijke finale op 13 maart welke tien coureurs doorgaan naar kwalificatiedag op het circuit van Zandvoort. Daar wordt met diverse testen - in echte Alfa's - bepaald welke coureur het komende seizoen namens Radio 538 deelneemt in het team van Tempo-Team van de Pearle Alfa 147 GTA Challenge.

'Radio 538 Race of The Talents is powered by Tempo-Team, want talent moet een kans krijgen'

Noot voor de redactie (