Grontmij

Grontmij NV



23/01/03 - dg DIALOG WOZ: de modulaire oplossing voor uw WOZ-proces

2002 was een turbulent jaar op WOZ-gebied. Was er in eerste instantie de dreiging dat de OZB-woningen zouden worden afgeschaft, nu kunnen wij er waarschijnlijk van uitgaan dat dit een gepasseerd station is. Afgelopen jaar heeft Grontmij hard gewerkt aan het afstemmen van haar WOZ-diensten op uw behoeften. Met gepaste trots kunnen wij u dan ook melden dat wij ons dienstenpakket hebben uitgebreid met een modulaire softwarelijn genaamd dg DIALOG WOZ.

dg DIALOG WOZ is de verzamelnaam voor de modulaire software van Grontmij Geo Informatie ter ondersteuning van activiteiten in het kader van de Wet WOZ. De software is ontwikkeld op basis van de jarenlange ervaring van de afdeling Taxaties Vastgoed van Grontmij; eenvoudig in gebruik en snel qua verwerking. dg DIALOG WOZ voorziet in mogelijkheden waarmee u WOZ-gegevens op elk gewenst detailniveau kunt analyseren. Het programma heeft een koppeling tussen de WOZ-gegevens en kadastrale gegevens, zodat u deze in samenhang kunt onderzoeken en beoordelen. Werkt u veelal op locatie? Onze software is zo ontwikkeld dat deze werkt op vrijwel elke PC. Of u nu binnen de Wet WOZ de regiefunctie wilt vervullen of als waardedeskundige de kwaliteit van de administraties wilt bewaken, dg DIALOG WOZ is ook voor u de geschikte oplossing.

Modulaire opbouw
dg DIALOG WOZ heeft verschillende modules die uw werkzaamheden op het gebied van de Wet WOZ kunnen ondersteunen. De modules zijn gericht op de administratieve gegevens en ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk. Als gebruiker dient u slechts te beschikken over algemene basiskennis van software, zoals bijvoorbeeld MS Office.

Seminars
Voor een nadere uitleg en demonstratie van dg DIALOG WOZ nodigen wij u uit om deel te nemen aan een van de volgende seminars:
- 11 maart, conferentiecentrum in Frederiksoord (bij Steenwijk);
- 18 maart, Grontmij kantoor in Waddinxveen;
- 19 maart, Hotel Van der Valk in Eindhoven.
De seminars vinden ¡¦s ochtends plaats met aansluitend een gezamenlijke lunch. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Inschrijven kan digitaal via het inschrijfformulier. Na inschrijving ontvangt u een gedetailleerd programma en een routebeschrijving.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Justus Temme, hoofd Taxaties Vastgoed, telefoon 030-2212967.
---