Ingezonden persbericht


Internet Society Nederland
Uitnodiging

INTERNET SOCIETY NEDERLAND JANUARI 2003
De vereniging voor internetminded professionals, beleidsmakers en doordenkers in Nederland. Wordt lid!

Nieuwjaarslezing + nieuwjaarsborrel
ISOC.nl & W3C Nieuwjaarsevent

Op 23 januari a.s. is de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst voor de Nederlandse internetgemeenschap, georganiseerd door ISOC.nl en W3C Benelux. Bij die gelegenheid kunt u onder het genot van een hapje en drankje met de belangrijkste representanten uit de Nederlandse internetsector het nieuwe jaar inluiden. ISOC en W3C zijn wereldwijd de belangrijkste overkoepelende organisaties op internetgebied, en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de internet- en webstandaarden. Nieuwe contacten leggen, frisse ideeen opdoen, en het glas heffen op een productief en succesvol nieuw jaar. De borrel duurt van 18.00 uur tot 20.00 uur, en wordt gehouden in Amsterdam.

Voorafgaand aan dit evenement is de jaarlijkse nieuwjaarslezing van ISOC.nl. De lezing zal dit jaar worden gehouden door dr. ir. Egbert-Jan Sol (Ericsson Eurolab Deutschland). Vervolgens is er een panel met onder meer Paul 't Hoen (voorzitter van het ICT-Forum, de Nederlandse denktank op ICT-gebied) en Hermen van der Lugt (Telematica Instituut, Gigaport). Vorig jaar werd de nieuwjaarslezing gehouden door de Amerikaanse internetpioneer Fred Baker, het jaar daarvoor was het Mark Raskino van Gartner.

Programma 23 januari 2003

Ontvangst en kennismaking vanaf 16:00 uur
16:30 - 17:10 Nieuwjaarslezing door E.J. Sol (Ericsson Eurolab Deutschland)
17:10 - 17:50 Paneldiscussie met oa. Paul 't Hoen (voorzitter ICT-forum)
17:50 - 18.00 Buitengewone ledenvergadering ISOC.nl:
lagere contributie en nieuw participantenmodel
18:00 - 20:00 Nieuwjaarsborrel van ISOC.nl en W3C Benelux

Toegangsprijs voor de lezing en de aansluitende nieuwjaarsborrel is voor niet-leden van ISOC.nl is EUR 15, leden van ISOC.nl en W3C-members krijgen gratis toegang voor zichzelf en een introduce (word lid!). Vooraf reserveren is gewenst, graag via email. De nieuwjaarslezing wordt gehouden van 16.30 uur tot 18.00 uur in het gebouw van het CWI, Kruislaan 413, Amsterdam (Turingzaal, Z 011) in Amsterdam (routebeschrijving). De lezing wordt mede georganiseerd door de Advanced Internet Research-groep van de Universiteit van Amsterdam. De nieuwjaarsborrel wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Tridion, leverancier van professionele contentmanagementsystemen.

Meer info: http://isoc.nl of michiel@staff.isoc.nl Michiel Leenaars
Plaatsen reserveren: bureau@isoc.nl.