Numico NV

Persbericht

Numico versterkt Communicatie afdeling

Zoetermeer, 23 januari 2003

Koninklijke Numico N.V. heeft besloten de afdelingen Corporate Communicatie en Investor Relations te integreren. Michiel Quarles van Ufford is benoemd tot interim directeur Corporate Communicatie en Investor Relations. Michiel Quarles van Ufford is reeds als externe adviseur bij Numico betrokken en zal deze functie vervullen totdat een geschikte kandidaat voor deze positie is gevonden.

Jan Bennink, CEO van Numico: "Wij zullen hoge prioriteit geven aan de integratie van de communicatie functies binnen één afdeling met het doel de transparantie en consistentie in de communicatie te versterken. De doelstellingen zijn om de effectiviteit in alle communicatie activiteiten te verhogen en te optimaliseren, zowel intern als extern".

De nieuw gevormde afdeling zal integraal aan de CEO, Jan Bennink, rapporteren terwijl Investor Relations functioneel aan de CFO, Pim Oomens, rapporteert.

Michiel Quarles van Ufford (53) is in dienst bij Burson-Marsteller als Director Corporate Communications. In deze functie heeft hij tal van nationale en internationale organisaties geadviseerd op het gebied van positionering, issue management, media relaties, financiële- en interne communicatie.

Koninklijke Numico N.V. is marktleider in gespecialiseerde voedingen waaronder babyvoeding, klinische voeding en voedingssupplementen. De onderneming is actief in meer dan 100 landen en heeft ruim 29.500 medewerkers (zie ook: www.numico.com).


---
Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met:

Kon. Numico N.V. Corporate Communications Elvira Luykx tel. +31 79 353 9765

Kon. Numico N.V. Investor Relations Jacqueline van der Klift tel. +31 79 353 9003

Royal Numico N.V.
Corporate Communications
Corporate Affairs
Tel. + 31 79 353 9765
Fax + 31 79 353 9057
Mob + 31 654 203194
elvira.luykx@numico.com