Ingezonden persbericht

D-Link verlaagt prijs gigabit-technologie

Nieuwe gigabit koper-kaart van D-Link

Rotterdam, 24 januari 2003 - Tot nu toe wordt gigabit-technologie beschouwd als kostbaar in relatie tot de voordelen voor de gebruiker. D-Link neemt nu het voortouw en verlaagt de prijs van gigabit-technologie. De DGE-510T is een nieuwe gigabit koper-kaart met hoge prestaties. Dankzij de lage prijs is de kaart bij uitstek geschikt voor installatie in een werkstation of in kleine servers. De ingebouwde functies van de kaart voorzien in een brede reeks van toepassingen tegen de laagste prijs in de markt.

De DGE-510T is een krachtige, kosteneffectieve netwerkkaart voor gebruikers die hun systeem willen opwaarderen naar gigabit-snelheden. Met een full duplex-snelheid van 2000 Mbps biedt de PCI-kaart een hoge bandbreedte voor werkstations die verbonden zijn met een gigabit-switch. De ingebouwde functies van de DGE-150T omvatten VLAN, priorisering van dataverkeer en flow control. Dit resulteert in een hoge mate van betrouwbaarheid voor data-intensieve applicaties als multimedia en videoconferencing. De PCI-kaart wordt geleverd tegen een van de scherpste prijzen in de markt en brengt de geavanceerde gigabit-technologie binnen handbereik van kleine en middelgrote bedrijven.

De DGE-510T in het kort:


· Gigabit koper-kaart voor werkstation en kleine server
· 10/100/1000Mbps autosensing

· 2000Mbps Gigabit full duplex ondersteuning

· 32-bit Bus Master

· Ondersteunt PCI klokfrequenties tot 33/66 MHz
· 802.3x flow control

· 802.1Q VLAN-ondersteuning

· Ondersteunt ACPI 1.0

· PCI 2.2 Plug and Play

· Compatible met Win98 SE, 2000, NT, XP, NetWare en Linux.
Over D-Link
D-Link, opgericht in 1986, is de grootste producent van netwerkproducten buiten de Verenigde Staten. Het bedrijf is een van de grootste leveranciers van netwerk- en communicatieoplossingen voor bedrijven uit het middensegment en op het gebied van breedband. D-Link levert intelligente, eenvoudige en kosteneffectieve oplossingen voor breedband, draadloze netwerken en IP-telefonie. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Zweden, Denemarken, Finland en Noorwegen en biedt zowel een hoog serviceniveau als flexibele klantondersteuning en garantieoplossingen.

Ingezonden persbericht