Gemeente Den Haag

2003-01-24: Laatste ronde internetdiscussie beleidsplan Haagse Groen


---

De gemeente is bezig het beleidsplan voor het Haagse groen 2003-2010 te formuleren. Hierin geeft zij op hoofdlijnen haar visie op het gebruik, de inrichting en het beheer van het groen in Den Haag. U kunt hierover meepraten op het discussieforum van de website www.denhaag.nl/beleidsplangroen. Na drie stellingen gaat hier de laatste discussieronde van start. U kunt tot 14 februari a.s. hierop reageren.

Alle reacties worden op prijs gesteld. Het is de taak van de gemeente om alle belangen zorgvuldig af te wegen. De reacties uit het discussieforum en de -bijeenkomsten worden zoveel mogelijk meegenomen in het beleidsplan. De uiteindelijke keuzen zullen in het definitieve plan worden gemotiveerd.

In mei-juni 2003 stelt de gemeenteraad het beleidsplan voor het Haagse Groen vast. Daarna begint de uitvoering van het beleidsplan voor het Haagse groen. In deze fase gaat het om het beheer van het groen in de wijk, buurt en straat. De gemeente wil met de bewoners daarover verder praten. Het is daarom belangrijk om ook op de laatste stelling rond het Haagse groen te reageren. Tot 14 februari kunnen alle Haagse inwoners hun mening geven op de website
www.denhaag.nl/beleidsplangroen.

last update: 24-1-2003 14:37:55 ;pag.: 18289; auteur: 616;cat.: