Tulip Computers NV


***PERSBERICHT***

Conceptronic stelt European Telecom aan als distributeur voor Nederland.

Conceptronic heeft naast McDOS, BDCC Computer Company, ISL Automatisering, Ingram Micro en TechData, ook European Telecom aangesteld als officiële distributeur voor Conceptronic in Nederland.

Conceptronic heeft European Telecom als nieuwe distributiepartner aangesteld die het lifestyle merk Conceptronic zal gaan distribueren binnen Nederland. European Telecom is één van de grootste distributeurs van telecommunicatie-producten in Nederland, een markt waar Conceptronic goede mogelijkheden ziet als afzetgebied. European Telecom levert onder andere aan BelCompany, Foka, Halfords en Tell Me.

Het mobility & connectivity concept van Conceptronic sluit volgens European Telecom goed aan op de steeds vernieuwende technieken in de telecombranche. De GSM telefoon wordt steeds vaker gebruikt in combinatie met notebooks, Pocket PC's en technieken zoals Bluetooth, GPRS en wireless netwerken. Het productportfolio van Conceptronic is in deze ontwikkeling een uitstekende oplossing voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker.

Conceptronic is vanaf 1 februari 2003 verkrijgbaar via European Telecom.

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Conceptronic

Margrit van de Braak

Postbus 150

3800 AD AMERSFOORT

Tel: 033 - 45.49.484

Fax: 033 - 45.49.310

E-mail: mbraak@tulip.com

Internet: www.conceptronic.net

European Telecom

Marcel Vermeulen

Molenbaan 11
2908 LL Capelle a/d IJssel
Tel: 010 - 26.40.200
Fax: 010 - 45.12.772

E-mail: info@europeantelecom.nl

Internet: www.europeantelecom.nl