Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 24-01-2003 Persberichten district Maasland

WINKELDIEFSTAL, Oss

Donderdagmiddag is een 26-jarige man uit Overloon aangehouden. De man was in een winkel aan de Heuvel in Oss betrapt toen hij twee flesjes eau de toilet ter waarde van EUR 71,- wegnam. Bij de aanhouding van de man bemoeide een 29-jarige man uit Oss zich ermee. Hij bedreigde daarbij een van de politiemensen. Ook deze man is aangehouden. Tegen de beide mannen is proces-verbaal opgemaakt.

TE VEEL GEDRONKEN, Oss

Donderdagavond is een 27-jarige man uit Oss op de Da Costastraat in Oss gecontroleerd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man weigerde mee te werken aan een ademanalyse. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Verder bleek de man ook nog in het bezit van enkele grammen, vermoedelijk cocaïne. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

VUURWAPENS EN HENNEPKWEKERIJ AANGETROFFEN, Oss

Donderdagavond is in een woning aan de Rozenstraat in Oss een hennepkwekerij aangetroffen. De ruim 150 planten, assimilatielampen, afzuiginstallatie en andere toebehoren zijn inbeslaggenomen. Verder werd ook een vuurwapen en munitie aangetroffen. De 29-jarige bewoner is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.