Ingezonden persbericht

EFocus groeit verder: nieuwe medewerkers

NIEUWEGEIN, 20030124 -- 2002 was een goed jaar voor eFocus. De belangrijkste doelstellingen van het afgelopen jaar zijn gerealiseerd: een omzetstijging van 40%, een personele groei van 30% en een positief financieel resultaat. Ook in 2003 zal eFocus naar verwachting weer verder groeien. Om deze groei te bewerkstelligen zijn er twee nieuwe medewerkers gestart bij eFocus: drs. Arno Baan en Bart Korff. In de loop van 2003 zal het eFocus team verder uitgebreid worden.

Drs. Arno Baan
Arno Baan is vorig jaar afgestudeerd aan de Universiteit Leiden als Software Engineer. Tijdens zijn studie heeft Arno parttime voor een internetbureau gewerkt. Arno zal het Development team van eFocus versterken.

Bart Korff
Bart Korff is per 1 januari 2003 gestart als projectmanager bij eFocus. De afgelopen jaren heeft Bart ervaring opgedaan bij diverse internetinitiatieven, waaronder webbureau Beeldspraak en Gibs.tv, verzorger van live internetuitzendingen.

Over eFocus, Strategy & Webdesign B.V.
Internetbureau eFocus ondersteunt bedrijven in het ontwikkelen en realiseren van hun zakelijke internetaspiraties. In een full service aanpak ontwikkelt eFocus internetprojecten en adviseert omtrent e-marketing. Het eFocus team bestaat momenteel uit 16 medewerkers.

eFocus werkt o.a. voor: Ernst & Young, TPG Post, Kluwer Software, Wegener, Monsterboard, Cendris, WOSM en AGU.



Ingezonden persbericht