Politie Zaanstreek-waterland

Maak jij sterke verhalen liever mee dan dat je ze verzint? Politie bezoekt trefcentra

Waar mensen samenkomen, zoals in een jongerencentrum, worden sterke verhalen uitgewisseld. Maar ook als jij sterke verhalen liever meemaakt dan dat je ze verzint, moet je deze maand in zo'n trefcentrum zijn. Om precies te zijn: bij trefcentrum Famiri (stichting 'Surbeza') of jongerencentrum 'De Hoek' in Zaandam. Daar organiseert Politie Zaanstreek-Waterland informatiebijeenkomsten over werken bij de politie.

Als surveillant of agent kun je echt wat betekenen voor de maatschappij. Voorwaarde is dan wel dat het politiekorps een goede afspiegeling is van die maatschappij. De Nederlandse samenleving wordt steeds gevarieerder van samenstelling. Om middenin de buurt te staan en intensief contact te hebben met burgers, moet je elkaars gewoonten en gebruiken kennen. Daarom streeft het korps naar een zo divers mogelijk personeelsbestand en bezoekt culturele stichtingen en jongerencentra, op zoek naar nieuwe collega's.

Werken bij de politie betekent: elke dag uitdagingen, spanning en ook nog een hoop plezier. Ben jij 17 jaar of ouder en heb je minimaal VBO-B, dan maken wij graag kennis met jou!

24 januari: trefcentrum Famiri (Stichting 'Surbeza'), Vinkenstraat 44 in Zaandam 31 januari: jongerencentrum 'De Hoek', Weerpad 1b in Zaandam

De bijeenkomsten beginnen om half acht 's avonds en duren tot tien uur. Bel voor meer informatie Deborah Blackman, telefoon 075-6271343.