Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 21-01-2003

Televisie
OPEN HUIS
Uitzending zaterdag 25 januari
Nederland 2 ­ 19.30 uur


Frans molenaar houdt open huis in zandvoort

Zaterdag 25 januari a.s. presenteert Bert Kuizenga bij de TROS een nieuwe aflevering van OPEN HUIS. In gevarieerde rubrieken komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod met betrekking tot wonen en leven in de breedste zin van het woord. Zo brengt Bert Kuizenga in deze tweede aflevering een bezoek aan een familie in Middelburg die het hogerop heeft gezocht in een watertoren. Tevens wordt in OPEN HUIS het onderkomen van een echtpaar getoond dat hun hele huis heeft volgebouwd met treinen. Ook gaat Bert op de koffie bij een Amerikaanse die haar 'American way of life' heeft aangepast aan de Hollandse gezelligheid.

Wekelijks keert Bert Kuizenga met een bekende Nederlander terug naar een bijzondere locatie uit zijn/haar verleden. In deze aflevering toont de creatieve duizendpoot Frans Molenaar aan Bert Kuizenga het huis waar hij is opgegroeid in Zandvoort en waar de basis werd gelegd voor het creëren van mooie dingen.

Bovendien houdt OPEN HUIS de verkiezing 'wie heeft het mooiste toilet van Nederland?'. Deze wedstrijd besteedt wekelijks aandacht aan een bijzonder klein kamertje en dit keer staat een toilet in Nieuw-Vennep in de schijnwerpers.

Voor meer informatie over de wedstrijd en andere onderwerpen uit OPEN HUIS zie www.tros.nl/openhuis.