Koninklijk Horeca Nederland

Symposium sector Restaurants op 27 januari 2003 in MECC "Een goed begin is het halve werk"

"Een goed begin is het halve werk", dat is zeker. Daarom heeft het bestuur van de sector Restaurants van Koninklijk Horeca Nederland gemeend om deze keer het culinaire jaar eens anders te beginnen. Een aftrap die u als restaurateur/gastronoom niet mag missen.

Uitnodiging. Een goed begin is het halve werk Samen met de organisatie van de European Fine Food Fair zijn wij er in geslaagd een grandioze middag te organiseren speciaal voor de Culinaire sector van Nederland. Een luchtig programma met een serieuze ondertoon.

Géén verhalen van hoe het zou moeten, géén uitleg over diverse wet- en regelgeving en we gaan het ook niet met u over winst of verlies hebben.

We gaan samen met collega Restaurateurs lachen en genieten van een heerlijke middag met aansluitend de mogelijkheid om één van de betere beurzen te bezoeken op het gebied van de gastronomie in Europa.

Wie komen er behalve u?


Freek de Jonge, cabaretier, komiek, levensgenieter en liefhebber van goed eten en drinken. Hij zal u op zijn bekende wijze een spiegel voorhouden.

Lideweij Edelkoort, wereldberoemd trendwatcher uit Parijs, adviseuse van toonaangevende bedrijven op het gebied van mode, design, interieur, food, cosmetica en industrie.

En omdat het ons menens is, hebben we aan de middag ook een goed doel verbonden: de 'Doe een wens stichting'.

Wat kost het?


45,- per persoon voor leden van Koninklijk Horeca Nederland
65,- per persoon voor niet leden

Deze bedragen zijn inclusief


Informele lunch

Toegang tot het Symposium

Toegang tot de European Fine Food Fair

Voorwaarden

Deze uitnodiging is géén bewijs van toegang. U dient het antwoordformulier zo snel mogelijk volledig ingevuld te verzenden. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging. Dit is dan tevens uw entreebewijs.

Het antwoordformulier kunt u aanvragen via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Wacht niet te lang met het invullen en verzenden van het antwoordformulier. Er is namelijk maar een beperkt aantal plaatsen. Graag tot 27 januari 2003.

Voor meer informatie kunt u bellen met Koninklijk Horeca Nederland, afdeling Markt, Sectoren & Economie tel: 0348-489459 of e-mail: mse@horeca.org.

Locatie

MECC Maastricht
Auditorium 2
Ingang Congrescentrum t.o. ABN-AMRO bank

Programma

12.30 uur

Informele Lunch
13.30 uur

Opening EFFF door de heer H.A.E. Rosier directeur MECC Maastricht 13.40 uur

De Gastronomie volgens Freek de Jonge
14.00 uur

Trends door mevrouw Lideweij Edelkoort, trendwatcher 15.00 uur

Afsluiting
Gelegenheid tot beursbezoek

Deze middag kwam mede tot stand door:

Philip Morris Holland Coca Cola Heineken
Centraal Beheer Rabobank