Korps: Drenthe, plaats: Emmen 27-01-2003
Persberichten maandagmorgen 27 januari 2003 R. Hallink, tel.: 0591-662014

Onder invloed
WESTERBORK Op de Zwiggelterstraat werd afgelopen nacht een 51-jarige automobilist uit Westerbork betrapt bij het rijden onder invloed. Hij blies 0.6 promille. De man kreeg na verhoor een miniproces-verbaal en een rijverbod van 2 uur. Inbraken in woningen
EMMEN Bij afwezigheid van de bewoners is er het afgelopen weekeinde ingebroken in een woning aan de Ruinerbrink. De daders wisten via de voordeur in de woning te komen. Bij de gehele woning werd doorzocht. Vermist worden een videocamera, een fototoestel, diverse pasje en wat kleingeld. TYNAARLO Zondagmiddag is er ingebroken in een woning aan de Vriezerweg. De daders kwamen in de woning door het forceren van een raam. Gestolen zijn een videorecorder, een satellietontvanger, een paar rijbewijzen en paspoorten en een zaklamp. Gekeken moet nog worden of er nog meer weg is.
ASSEN Bij een inbraak in een woning aan de Pijperstraat werden gisteravond 2 laptops , een gsm-toestel, een videocamera en een fototoestel gestolen. De gehele woning bleek te zijn doorzocht. Daders waren via een deur in de woning gekomen.
Ook in een woning aan de Handelsplaats is zondagavond ingebroken. De daders wisten via de voordeur in de woning te komen. Gestolen werden enkele sierraden en een fototoestel. Rijbewijs ingevorderd BUINEN Zondagavond is van een 43-jarige bestuurder uit Stradskanaal het rijbewijs ingevorderd. De man werd gepakt toen hij op de N374 tussen Buinen en Stadskanaal met een snelheid van boven de 160 km reed. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.