Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.

* District Noordwest Veluwe

Datum: 27 januari 2003

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE

Vaassen - rechtdoor bij rotonde

Een 18 jarige bestuurder van een bestelbus uit Vaassen, gleed zondagmiddag rond 12.30 uur rechtdoor op de rotonde Eekterweg/Laan van Fasna in Vaassen. Hij kwam tegen een lichtmast tot stilstand. Er was alleen materikle schade.Ter plaatse was het wegdek mogelijk wat glad t.g.v. eerder die week gemorste dieselolie.

Vaassen - Vrachtauto's open gebroken

Afgelopen nacht is op een terrein aan de Talhoutweg in Vaassen in een drietal geparkeerde vrachtwagens ingebroken. Er zijn in ieder geval een tweetal autoradio's ontvreemd. Wat er verder vermist wordt moet nog worden vastgesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Heerde - sigarettensnelkraak

Bij een winkelpand aan de Dorpsstraat in Heerde is afgelopen nacht omstreeks 2.20 uur een snelkraak gepleegd. Een ruit werd vernield en uit de winkel werden een partij sigaretten en shag weggenomen. De waarde moet nog worden geonventariseerd. De politie zoekt getuigen. Ze worden verzocht contact op te nemen 0900-8844.

Elburg - Man ingesloten na bedreiging met mes

De politie heeft afgelopen nacht een 20 jarige man uit Elburg aangehouden die in een horecazaak een 39 jarige man bedreigde met een mes. Waar het conflict over ging is de politie nog niet duidelijk. Het mes is in beslag genomen. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Wezep - auto's en fietsen vernield

Twee postbestelauto's en enkele dienstfietsen van TPG -post die op de binnenplaats van het postkantoor aan de Clematisstraat stonden zijn afgelopen weekeinde vernield. Van beide auto's werden de spiegels vernield en banden lekgeprikt. Van de fietsen werden de banden lekgeprikt en de achterlichten vernield. De politie onderzoekt de vernielingen. Getuigen die iets van dit incident hebben gezien of daarover informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie in Wezep 0900-8844.

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
038-375 10 50

^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^