Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

27-01-2003
Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Alphen - Chaam maken bekend, dat zij een vergun-ning ingevolge de Wet milieubeheer hebben verleend naar aanleiding van de hierna vermelde aanvraag:


- Converta BV, Stationstraat 12 te Alphen
voor het uitbreiden en/of wijzigen conform artikel 8.4 Wet milieubeheer (revisievergunning) van een inrichting met als hoofdactiviteit het verhandelen, op- en overslaan, versnijden en bewerken van papier, non-wovens, polyester-, aluminium- en textielachtige producten aan Stationstraat 12 te Alphen.

Aan de vergunning zijn voorschriften verbonden ter bescherming van het milieu. De beschikking is niet gewijzigd ten opzichte van de eerder ter inzage gelegde ontwerpbeschikking.
Aanvraag, beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 31 januari 2003 gedurende zes weken ter inzage bij de sector Grondgebiedzaken van het gemeente-kantoor te Alphen, op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur. Indien U onmogelijk in de gelegenheid bent zich gedurende deze uren vrij te maken, kan na telefonische afspraak (tel: 013-5086656) een alterna-tief tijdstip worden bepaald.