Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

27-01-2003
Vrijstelling bestemmingsplan Meerleseweg 23 te Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken bekend, dat zij het voornemen hebben een vrijstelling ingevolge artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) te verlenen voor het volgende project:

Het realiseren van een zorgboerderij aan de Meerleseweg 23 te Chaam.

Het gaat daarbij om een zorgboerderij met een vloeroppervlak van circa 50 m2 in een bestaande agrarische opstal. De totale groepsgrootte zal maximaal 15 personen bedragen.

Gelet op het bepaalde in artikel 6a en artikel 19a, lid 4 WRO, liggen de op het project betrekking hebbende stukken in de periode van 3 t/m 28 februari 2003 voor iedereen ter inzage in het gemeentekantoor te Alphen bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Deze afdeling is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:30. De stukken kunnen op verzoek ook buiten werktijden worden ingezien tijdens tenminste drie aaneengesloten uren per week . Daarvoor moet u van tevoren een afspraak maken (tel. 013-5086666). Gedurende deze termijn kan iedereen tegen het voornemen schriftelijk een inspraakreactie of zienswijze kenbaar maken.

Een schriftelijke inspraakreactie en zienswijze kan worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA te Alphen. Voor een nadere toelichting op het project kan contact worden opgenomen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer.