Ingezonden persbericht


Persbericht: CIBIT lanceert nieuwe Masterclass Modern Methods & Technology'

Informatief en inspirerend

Utrecht, 27 januari 2003, Welke nieuwe ICT ontwikkelingen zijn werkelijk relevant voor je bedrijf, voor je klanten en voor je professionele ontwikkeling? Hoe scheid ik de hypes van toepasbare technologie? Welke samenhang zit er in al die vernieuwing? Deze vragen worden behandeld in de nieuwe Masterclass Modern Methods & Technology van CIBIT Adviseurs | Opleiders die 27 maart van start gaat. Speciaal ontworpen om systeemontwikkelaars, adviseurs, ICT managers en projectleiders een samenhangend inzicht te bieden in de belangrijkste ICT ontwikkelingen.

Onder de inspirerende begeleiding van ervaren adviseurs/docenten, die de praktijk als geen ander kennen, behandelt deze 5-daagse opleiding nieuwe technologische ontwikkelingen en hun onderlinge samenhang. Daarbij krijgt de deelnemer antwoord op de vraag welke â¤~business drivers⤮ leiden tot uitdagingen voor automatiseerders en hoe specifieke technologieën en werkwijzen daarop een adequaat antwoord kunnen bieden.

Achtereenvolgens komen de volgende hoofdonderwerpen aan de orde:
- Business Innovatie & ICT Alignment;

- nieuwe methoden voor projectmanagement;

- Object Oriëntatie & UML;

- systemen ontwikkelen onder architectuur;

- Service architecturen, middleware & applicatie servers;
- XML & Web Services;

- Channels;

- Business Intelligence en Datawarehousing.
Met de juiste afwisseling van theorie en praktijk en een interactief karakter waarbij veel ruimte is voor het inbrengen van eigen ervaringen en vragen blijkt de Masterclass niet alleen een bron van informatie, maar ook van inspiratie te zijn.

Deze nieuwe Masterclass is de opvolger van de succesvolle Masterclass Advanced Information Technology, waar de afgelopen vijf jaar ruim 800 mensen aan hebben deelgenomen.

Agenda:
Wat: Masterclass Modern Methods & Technology
Start: 1e uitvoering: 27 maart 2003. Start 2e uitvoering: 13 mei 2003 Waar: Utrecht
Van: CIBIT Adviseurs | Opleiders