SNS Reaal Groep

Roadshow vernieuwde BLG Woonborg

14 januari 2003

BLG Hypotheken ondersteunt de introductie van haar vernieuwde woonlastenverzekering, de BLG Woonborg met een aantal presentaties in het land. Het succesvolle product is nog meer toegespitst op aan de vraag vanuit de markt. Daarnaast heeft de overstap naar Lloyd's als verzekeraar aanzienlijke verbeteringen meegebracht. Zo zijn onder andere de koopsom-premies verlaagd en is het mogelijk een BLG Woonborg met maandpremie te sluiten. Ter introductie is er in combinatie met een BLG-hypotheek een rentevoordeel van 0,2%.

Roadshow
'Noem het maar de Woonborg roadshow', grapt marketingmanager Raymond Neilen na afloop van een bijeenkomst in Hotel Van der Valk in Vught. Hij heeft net een gezelschap van vijftien belangstellende intermediairs bijgepraat over alle ins en outs van de vernieuwde Woonborg. De flexibele woonlastenverzekering van BLG is nóg aantrekkelijker geworden sinds de overstap van AIG naar Lloyd's in Londen.

Sterke punten verder uitgebouwd
In zijn presentatie gaat Raymond Neilen nader in op de voordelen van wat hij de 'superieure dekking van de vernieuwde Woonborg' noemt. Lagere premies, een premiebetalende variant, een koopsom van 5 of 10 jaar, gratis ziekenhuisopname, dekking bij psychische klachten ondanks de aanpassing van de WAO, 10% no-claimvoordeel na 24 maanden, een uitkering ongevallendekking van euro 12.500 en een verlenging van de koopsom met een maandbetaling zonder uitgebreide gezondheidsverklaring.

Actie verlengt
De combinatie van een nieuwe BLG-hypotheek met BLG Woonborg is nu extra voordelig. Bij een 1, 2 en 5-jaars tarief krijgt de consument 0,2% rentekorting. Vanwege het succes van de actie is deze verlengd tot 1 maart.

Het verzamelde intermediair is onder de indruk. Er zijn maar weinig kritische vragen en er wordt nog ruim nagepraat over de vele voordelen bijvoorbeeld van de combinatie met BLG-hypotheken, de actiekortingen en simpele verkoopprocedure.

---

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
BLG Hypotheken
De heer Raymond Neilen, hoofd marketing
Jos Klijnenlaan 288
6164 AZ Geleen
Telefoon (046) 47 88 576
Fax (046) 47 88 188
E-mail: raymond.neilen@blg.nl