Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 27 januari 2003.

Aanrijding met letsel

TILBURG - Op de kruising Bredaseweg - Gilzerbaan en de Conservatoriumlaan raakten vanmorgen omstreeks tien voor zes twee vrouwen gewond. De vrouwen komen uit Tilburg en Rijen en zijn respectievelijk 40 en 24 jaar oud. De Tilburgse vrouw, die over de Gilzerbaan reed, verleende op de kruising geen voorrang aan de vrouw uit Rijen. Beide vrouwen raakten bij het ongeval gewond en werden door de GGD overgebracht naar respectievelijk het TweeSteden- en het St. Elisabethziekenhuis te Tilburg. De auto`s die bij dit ongeval betrokken waren raakten total loss. Bij onderzoek bleek dat de Rijense vrouw onder invloed van alcohol was en een arts heeft van haar een bloedproef genomen. Een tuinhaag en muurtje van de woning van een 49-jarige Tilburgse raakte door de aanrijding eveneens beschadigd. Omtrent de aard van het letsel ontbreekt het de politie op dit moment aan informatie.

Autobranden

TILBURG - Op het Laarveld West brandden gisteravond even voor tien uur twee auto`s uit. Het betreft twee personenauto`s die vermoedelijk in brand zijn gestoken.

Tilburger aangehouden voor mishandeling

TILBURG - Gisteravond rond de klok van zes uur hebben agenten in het zwembad Stappegoor aan de Stappegoorweg een 18-jarige man uit deze stad aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling van een 16-jarig meisje, die hij een kopstoot gaf.

Keukenbrand

DIESSEN - Aan de Theresiastraat brandde gistermiddag omstreeks kwart voor vijf de keuken van een bejaardenwoning uit. De 87-jarige bewoonster zag tijdens het komen een vlammetje bij de gaskraan van het gasfornuis en kort daarna stond de keuken in brand. De vrouw bracht zich bij de buren in veiligheid en de keuken brandde uit. De Diessense brandweer die snel ter plaatse was kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de buren en de sporthal.

Pizzabezorger beroofd

TILBURG - Aan de Hoefstraat is gisteravond om kwart over zes een 16-jarige jongen uit Tilburg beroofd van zijn portemonnee met daarin 10 euro. De jongen, die als pizzabezorger werkt, stond in een telefooncel te bellen. Tijdens zijn gesprek werd hij door een nog onbekende jongen gemaand om zijn geld af te geven. Hierop gaf de pizzabezorger zijn portemonnee met 10 euro af.

Bron: Carel Bouman