Gemeente Breukelen



DISCUSSIEAVOND OVER INTERNATIONALE SAMENWERKING

Op 20 februari organiseert de gemeente Breukelen een discussieavond over internationale samenwerking.

In Breukelen zijn legio particulieren en organisaties die zich richten op internationale samenwerking. De gemeente wil de samenwerking met deze initiatieven verbeteren en versterken. Dat willen we graag in overleg met direct betrokkenen doen. Dat zijn alle in Breukelen gevestigde instellingen en personen die zich richten op internationale samenwerking.

Wij nodigen eenieder uit voor een discussiebijeenkomst op 20 februari aanstaande om 20.00 uur in de vergaderzaal van het Koetshuis (naast gemeentehuis Boom en Bosch), Markt 13 in Breukelen.

In opdracht van de gemeente is een inventarisatie gemaakt van mogelijkheden om de samenwerking tussen de lokale overheid, particuliere initiatieven en instellingen te versterken. Deze inventarisatie staat centraal in de bespreking van februari. Belangstellenden die aan de bijeenkomst willen deelnemen, kunnen de notitie opvragen bij de gemeente. Bespreking kan leiden tot aanpassingen in het overzicht. Het resultaat van de beraadslagingen wordt verwerkt in een notitie. De raadscommissie Algemeen Bestuurlijke Zaken en Financiën bespreekt het onderwerp in zijn vergadering van 3 april.

Heeft u nog vragen of wilt u de notitie ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Jurgen Prins. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0346) 26 09 37, of per email: jurgen.prins@breukelen.nl.