Airspray

PERSBERICHT

Alkmaar, 27 januari 2003

(akkende/aantrekkelijker Kopsuggestie:

Certificaten van aandelen Airspray verhandeld op Amerikaanse "over-the-counter-markt"

Aandelen beter beschikbaar voor Amerikaanse investeerders beleggers

Airspray kondigt hierbij het plan aan om een gesponsord Level-I American Depositary Receipt op te zetten in de Verenigde Staten. Een aanvraag om de ADRs te registreren is ingediend bij de SEC, zodat het binnenkort van kracht wordt. Door middel van dit programma, gesponsord door the Bank of New York, kunnen certificaten van Airspray aandelen worden verhandeldworden op de "Over-the-Counter" markt in de Verenigde Staten. De handel in ADR's van Airspray, die elk één aandeel vertegenwoordigen, start in februari met als symbool "AYAKY".

De commerciële aanwezigheid van Airspray in de Verenigde Staten, gecombineerd met hetwelbekende eerder bekendgemaakte succes van de Airspray dispensers in de vloeibare handzeepmarkt en andere markten, heeft tot aanzienlijke belangstelling geleid voor de Airspray aandelen van Airspray bij Amerikaanse beleggers investeerders geleid.

Airspray zet dit Level-I Depositary receipt programma op om de toegankelijkheid verkrijgbaarheid vantot Airspray aandelen voor Amerikaanse investeerders beleggers te vergroten. De handel in ADR's van Airspray, die elk één aandeel vertegenwoordigen, start in februari met als symbool "AYAKY".

In overeenstemming met de vereisten van de SEC, zal Airspray doorgaan met de vertalingen in het Engels van alle Engelse vertalingen blijven geven van alle informatie, dieook wordt verstrekt aan Euronext Amsterdam wordt verstrekt en , waar de aandelen van het bedrijf worden verhandeld. Airspray hoeft in verband met het opzetten van dit gesponsorde Level-I ADR programma geen aanpassingen te doen aan haar huidige rapportage- of boekhoudprocessen.

The Bank of New York zal actief "market makers" zoeken en het aandeel promoten.

Airspray profile

Airspray is een vooraanstaande fabrikant van innovatieve dispensers met een hoge toegevoegde waarde, die haar producten levert aan producenten van consumentenproducten. Airspray levert aan vele afnemers waaronder multinationals zoals Unilever, Wella, Colgate-Palmolive Colgate, L'Oréal, Henkel-Schwarzkopf en Johnson & Johnson. Er werken momenteel ruim 100 mensen bij Airspray. Airspray is een 'technology-driven' onderneming. In haar 19-jarig bestaan heeft Airspray zich gespecialiseerd in R&D en in het in massaproductie brengen en wereldwijd vermarkten van innovatieve dispensers. Airspray heeft op dit moment meerdere typen dispensers, die alle zonder drijfgassen werken. Airspray is genoteerd aan EuroNext Amsterdam sinds mei 1998.

/ / / / /

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Airspray N.V.
Robert F. Brands, Managing Director
Jan van der Schaaff, Financial Director

Telephone: NL 072 - 5414 666

U.S. 1(954) 972-7750

www.airspray.net