ACABENU
http://www.acabenu.nl

aanbestedingsregels bouw online

Aanbestedingsregels bouw online

In januari 2003 is de vernieuwde website van het Adviescentrum Aanbestedingen Burgerlijke- & Utiliteitsbouw (ACA B&U) op het internet geplaatst (www.acabenu.nl).

De omvangrijke aanbestedingsregelgeving in de bouw, zowel Europees als nationaal, is door middel van een rubricering en zoekmogelijkheden optimaal toegankelijk geworden. Daarnaast kan met de Aanbestedingwijzer eenvoudig een verkenning worden gemaakt in deze, door veel mensen, als lastig ervaren materie. Met behulp van het Aanbestedingenportaal kan worden gezocht naar bekendmakingen van aanbestedingen.

Eind november 2002 organiseerde ACA B&U het succesvol verlopen congres: Aanbesteden na de bouwenquête. Tal van deskundigen uit het veld gaven hun visie op diverse onderwerpen die het aanbesteden raken. Een uitgebreid verslag van deze dag is te raadplegen onder de rubriek Nieuws op de site.

Op de website zijn ook recente publicaties van ACA B&U te vinden over aanbesteden. Bijvoorbeeld over privacybescherming en het prestatieprincipe, welk onderwerp ook bij aanbestedingen actueel is.

Deze website levert een belangrijke bijdrage aan de informatievoorziening over en de kennisverspreiding van de aanbestedingsregels in de bouw.


---

----
Wanneer u vragen hebt dan kunt u terecht bij Armand Doggen, telefoon: 030 696 15 81 of via het contactformulier op de website.
---

----

Over ACA B&U:

ACA B&U; de helpende hand bij aanbestedingen

Het ACA B&U biedt opdrachtgevers, adviseurs en bedrijven op uiteenlopende wijze de helpende hand bij aanbestedingen. Zo wordt algemene informatie verstrekt maar wordt ook specifiek voorlichting en advies gegeven over aanbestedingsvraagstukken. Informatiemiddelen worden voor de praktijk ontwikkeld en ter beschikking gesteld. Daarnaast wordt door middel van themabijeenkomsten en publicaties actief kennis overgedragen. ACA B&U heeft zich in twee jaar tijd ontwikkeld tot een algemeen en objectief expertisecentrum voor aanbestedingsregels in de bouw.

27 jan 03 09:01