Gemeente Nijmegen

Korte Nieuwstraat 6
6511 PP Nijmegen
Telefoon (024) 329 91 11
Telefax (024) 329 23 78
E-mail gemeente@nijmegen.nl

Postadres
Postbus 9105
6500 HG Nijmegen

persinformatie
Datum Nummer persbericht
20 januari 2003 p012

Rioolrenovatie Timorstraat en Celebesstraat

Op maandag 27 januari 2003 start het vervangen en verruimen van de riolering in de Timorstraat en Celebesstraat. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, waarbij de Timorstraat als eerste wordt aangepakt. Vanwege de rioolrenovatie worden de straten geheel afgesloten. De woningen zijn te allen tijde te voet bereikbaar.

Tegelijk worden voor de gemeentelijke projecten Duurzaam Veilig en Infiltratie Regenwater enige aanpassingen in de straat doorgevoerd. In het kader van Duurzaam Veilig worden aan het begin, in het midden en aan het einde van beide straten drempels aangelegd. Hierdoor zal de snelheid van het verkeer worden beperkt.
Voor de infiltratie van regenwater wordt een apart infiltratieriool aangelegd. Hierdoor kan het regenwater op het harde oppervlak en op de daken van de woningen worden afgevoerd naar en in de bodem.

Afhankelijk van de weeromstandigheden zijn de werkzaamheden op vrijdag 28 maart 2003 gereed. Tijdens de Carnaval liggen de werkzaamheden stil.

Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Adriaansens, doorkiesnummer 3292380


---
Alle informatie in dit bericht is onder voorbehoud. De Gemeente Nijmegen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor vergissingen of onjuistheden in dit bericht.