Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland
VERLICHTINGSCONTROLE
Vanochtend zijn, tijdens een verlichtingscontrole aan de Kapperallee in Eefde drie fietsers bekeurd voor het niet voeren van de verlichting. Ook in Lochem is vanochtend gecontroleerd aan de Barchemseweg. Hier zijn vijf fietsers bekeurd.

SNELHEIDSCONTROLE
Eefde, Kapperallee
Gecontroleerd van 07.00 tot 09.00 uur middels laser. Max. toegestane snelheid is 30 km/uur. Er zijn 14 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 59 km/uur.

DIEFSTAL UIT AUTO
Teuge, Rijksstraatweg
tussen 25 jan. 13.00 uur en 27 jan. 11.00 uur
Uit de personenauto van een 48 jarige inwoner uit Teuge is een autoradio cd-speler weggenmen. Hoe men in de auto is gekomen is niet bekend.

DIEFSTAL UIT SCHOOL
Warnsveld, Klaprooslaan
27 jan. om 03.30 uur
Men heeft bij de basisschool een raam geforceerd. Uit de school is in elk geval een systeemkast en 2 beeldschermen weggenomen.

VRACHTWAGENCHAUFFEUR ZONDER DIPLOMA
Eefde, Zutphenseweg
27 jan. om 04.34 uur
Een 45 jarige bestuurder van een vrachtwagen uit Zutphen is bekeurd omdat hij niet in het bezit is van een chauffeursdiploma.

Bromfietser zonder helm
Zutphen, Hardenbergweg
26 jan. om 01.15 uur
een 16 jarige bestuurder van een bromfiets uit Zutphen is tot stoppen gebracht voor het rijden zonder helm. Na onderzoek bleek dat hij ook een slecht werkende voorrem had. voor beide overtredingen is hij bekeurd.

Inbraak in woning
Harfsen, Ericalaan
25 jan. om .35 uur
uit de woning van een 62 jarige inwoonster uit Harfsen is een onbekende hoeveelheid geld en sieraden ontvreemd. men is vermoedelijk via een openstaand raam binnen gekomen.

Diefstal uit auto
Voorst, Kerkstraat
tussen 26 jan 23.00 uur en 27 jan. 2.30 uur
uit de personenauto van een 21 jarige inwoner uit Terwolde is een autoradio cd-speler ontvreemd. Het slot is geforceerd.