Gemeente Brielle



Raadsleden consulteren burgers (27-01-2003)

Ruimtelijke toekomstvisie voor Voorne-Putten en Rozenburg na 2010 De gemeentebesturen van Voorne-Putten en Rozenburg hebben gewerkt aan een gezamenlijke visie voor de ruimtelijke ontwikkeling na 2010. In deze visie is één model verder uitgewerkt. Van dit zogenaamde voorkeursmodel is een kaart gemaakt die het ruimtelijk beeld schetst van Voorne-Putten en Rozenburg in 2020.
Deze kaart en de achterliggende uitgangspunten zijn onderwerp van discussie tijdens zes inloopbijeenkomsten die georganiseerd worden voor bewoners, belangengroepen en raadsleden.

In Brielle vindt de bijeenkomst plaats op donderdag13 februari 2003 in het stadskantoor, Slagveld 36. De inloop begint om 19.30 uur. Om 20.00 uur is er een centrale presentatie van circa 15 minuten. De inloopbijeenkomst eindigt om 21.00 uur.

Presentatie
In de zaal staan vijf panelen opgesteld met daarop de hoofdlijnen van de visie.
Burgers kunnen bij de panelen met de aanwezige raadsleden discussiëren over de toekomst van het eiland. De politiek gebruikt deze consultatie met de burger voor een definitieve meningvorming over het voorkeursmodel. Uiteindelijk zal de gemeenschappelijk visie onderdeel gaan uitmaken van het regionaal structuurplan en het streekplan, waaraan later bestemmingsplannen worden getoetst.

Oplegnotitie
Bij de balie van het stadskantoor is een samenvatting in de vorm van een Oplegnotitie van de visie te krijgen of bel 0181-471111 en u krijgt hem thuisgezonden. De Oplegnotitie is tevens te vinden op onze website www.Brielle.nl, onder "plannen en projecten" en bij dit persbericht.

Inloopavonden
Ook in andere gemeenten op Voorne-Putten en Rozenburg worden bijeenkomsten georganiseerd. Wie op een avond niet in de gelegenheid is, kan altijd bij een van de andere bijeenkomsten binnenlopen. De data zijn:

-dinsdag 4 februari, gemeente Westvoorne, in Hotel Van Marion te Oostvoorne;

-woensdag 5 februari, gemeente Bernisse in het dorpshuis Abbenbroek;
-donderdag 6 februari, gemeente Spijkenisse in de hal van het stadhuis;

-dinsdag 11 februari, gemeente Rozenburg in de hal van het gemeentehuis;

-woensdag 12 februari, gemeente Hellevoetsluis in de raadszaal/hal stadhuis.
Alle avonden beginnen om 19.30 en kennen hetzelfde programma.

Te downloaden :

- oplegnotitie 8 nov geroteerd.pdf