Gemeente Den Helder

22-01-2003 Vergaderingen week 5
Dinsdag 28 januari: Adviesraad voor de Sport (kamer 008). Op de agenda staat onder andere:

- stand van zaken van : het onderzoek naar de (nieuw)bouw van zwembad De Schots/ Sporthal Sportlaan, de ontwikkelingen in Julianadorp-oost en de sportparken Ruyghweg/ Noordkop, De Linie en De Schooten.
- uitkeringen uit het topsportfonds 2002

- voortgang Breedtesportproject Samenspel'.
Woensdag 29 januari: werkconferentie duaal debatteren (raadzaal, aanvang 19.30 uur)

Donderdag 30 januari: commissie Maatschappelijk Welzijn (raadzaal). De commissieleden bespreken de stand van zaken rond de stichting Welzijnszorg en Maatschappelijke Dienstverlening (WMD), het strategisch visiedocument 2003-2006 van de afdeling Sociale Zaken, de evaluatie van het minimabeleid en het onderzoek minimabeleid 2002. Naar aanleiding van de raadsvergaderingen in november 2002 bespreekt de commissie de haardvuursessies over de Wet sociale werkvoorziening (VNG).

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. Ze beginnen om 20.00 uur, tenzij anders staat vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid.
« terug