NATIONAAL FONDS KINDERHULP

ISBW Opleiding & Training kiest voor Kinderhulp

Houten, 28 januari 2003
Vanaf januari 2003 steunt ISBW Opleiding en Training het Nationaal Fonds Kinderhulp op structurele wijze. ISBW heeft gekozen voor Kinderhulp omdat de visie en missie vergelijkbaar zijn: het stimuleren van persoonlijke en professionele groei op een praktische, interactieve en inspirerende wijze. ISBW wil op deze manier een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen, die te maken hebben met een verstoorde thuissituatie.

Vandaag de dag heeft één op de twintig kinderen in Nederland te maken met een verstoorde thuissituatie. In sommige gevallen is dat een gevolg van mishandeling, verwaarlozing of incest. De jeugdzorg zorgt voor directe hulp en opvang voor deze kinderen. Maar voor dingen die echt kleur geven aan hun bestaan, en die voor de meeste kinderen heel normaal zijn, is vaak geen geld. ISBW zal Kinderhulp op verschillende manieren gaan steunen.

ISBW zal projecten sponsoren die te maken hebben met het opleiden en ontwikkelen van kinderen. Deze maand is de sponsoring van start gegaan met het steunen van een project individuele huiswerkbegeleiding en drumlessen. ISBW biedt ook gratis opleidingen en trainingen aan medewerkers in de jeugdzorg en de vrijwilligers die werkzaam zijn bij Kinderhulp.

Over ISBW Opleiding & Training
ISBW Opleiding & Training is een van de grootste particuliere aanbieders van opleidingen en trainingen in Nederland. ISBW biedt ruim 120 opleidingen en trainingen op het gebied van Management, HRM, Logistiek, Persoonlijke Effectiviteit, Marketing, Sales en Communicatie. De praktijk, de interactie en het resultaat staan bij ISBW centraal. De open opleidingen en trainingen worden op ruim 30 plaatsen in het hele land gegeven. Alle opleidingen en trainingen kunnen ook als in-company traject gegeven worden. Bij ISBW zijn 90 medewerkers werkzaam en er zijn ruim 900 freelance docenten aan ISBW verbonden. ISBW is officieel CEDEO-erkend en aangesloten bij brancheorganisaties zoals NVvO, Paepon, Vetron en ASTD.