Fontys


dinsdag 28 januari 2003

Nieuwe directeur bij Fontys Financieel Management

De Raad van Bestuur van Fontys Hogescholen heeft per 15 februari 2003 drs. Rob Sparidaans (43) benoemd tot directeur van Fontys Hogeschool Financieel Management in Eindhoven. Rob Sparidaans volgt Marc Mittelmeijer op die voorzitter wordt van het College van Bestuur van de Stichting Voortgezet Onderwijs De Liemers in Duiven. Deze benoeming is onderdeel van het Fontys mobiliteitsbeleid.

Rob Sparidaans komt van Fontys Bedrijfshogeschool waar hij de laatste drie jaar werkte als Marketing Manager voor de particuliere markt. Van 1996 tot en met 1999 was hij Marketing Manager bij Fontys Cediecom binnen de Faculteit Economie voor de zakelijke markt. In deze functies was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, vaststellen en implementeren van het marketingbeleid. Daarvoor werkte hij met name op internationaal vlak voor de faculteit. Na zijn studie Sociaal-culturele Wetenschappen aan de KUB was Rob Sparidaans van 1983 tot 1988 verbonden aan het TIAS (Tilburgs Instituut voor Academische Studies) als wetenschappelijk onderzoeker. Vervolgens specialiseerde hij zich in Strategische Planning en Beleid aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Van 1988 tot 1991 was hij werkzaam als Manager Research en Development bij het Bureau Intermediate Technology te Tilburg.

Rob Sparidaans zegt over zijn nieuwe functie: Fontys Hogeschool Financieel Management is een mooi instituut met drie aansprekende kernopleidingen: Bedrijfseconomie, Fiscale Economie en Accountancy en veel marktgerichte activiteiten. Ik ben trots dat ik mij kan gaan inzetten voor Fontys Hogeschool Financieel Management in de komende jaren.