Ingezonden persbericht


Persbericht

Tom Rusting verkozen tot voorzitter HCC

Houten, 28 januari 2003

Afgelopen zaterdag heeft HCC, de vereniging van computergebruikers, Tom Rusting verkozen tot voorzitter. Tom Rusting heeft als CEO van de CMG Groep een zeer ruime ervaring opgedaan op het gebied van informatie en communicatie technologie. HCC is dan ook blij met de brede ervaring, die Tom Rusting bij de organisatie zal inbrengen.

Tom Rusting (1944, Den Haag) is zijn loopbaan begonnen bij de Hollandse Signaal Apparaten in Hengelo. Het grootste deel van zijn loopbaan is Tom actief geweest bij CMG. Hij startte als consultant en is, via een tussenstop als directeur van een de Nederlandse vestingen, uiteindelijk opgeklommen tot de positie van CEO.

Tom zal zich, als voorzitter van HCC, inzetten om de beoogde positionering van HCC als consumentenorganisatie en kenniscentrum te realiseren. In 25 jaar tijd is HCC uitgegroeid tot een professionele service organisatie, die op tal van ICT terreinen actief is, in het belang van haar leden. Het door HCC aangeboden dienstenpakket omvat verschillende magazines, HCC Dagen/GAMEXPO, alsmede diverse vormen van internettoegang via HCCnet. Via een uitgebreid vrijwilligersnetwerk is HCC actief op diverse thematische onderwerpen.

Over HCC:

HCC is dé vereniging van computergebruikers in Nederland en telt ruim 195.000 leden. Het door HCC aangeboden dienstenpakket omvat, onder andere, de magazines Computer!Totaal, Tips & Trucs, Internet Tips & Trucs, PC Zone, PlayNation en GameQuest; HCC Dagen/GAMEXPO en de portal HCCnet.nl. Verder is HCC actief op I-Mode gebied. Daarnaast biedt HCC diverse vormen van internettoegang via HCCnet.