Gemeente Deventer


MEEPRATEN OVER HERONTWIKKELING SIJZENBAAN/BROEDERENPLEIN

De gemeente en projectontwikkelaars hebben plannen met de Sijzenbaan en het Broederenplein. U kunt meepraten over dit herontwikkelingsproject. Op dinsdag 28 januari om 19 uur wordt een workshop gehouden in de Burgerzaal van het Stadhuis, Grote Kerkhof 4. De zaal is open vanaf 18.45 uur.

Opzet van de avond

Na een korte inleiding door wethouder Bert Doornebos volgt een uitleg over de bedoeling van de bijeenkomst en de manier van werken. Daarna geeft de heer Bouwman van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel een korte uiteenzetting over een aantal winkelprojecten in Nederland. Na maximaal 25 minuten wordt de groep gesplitst om op een aantal thema's met elkaar in kleinere groepen van gedachten te wisselen.

De thema's zijn:

* Bereikbaarheid/parkeren

* Veiligheid

* Route, Zichtlijnen

* Sfeer

* Detailhandel/horeca

* Wonen.

Omstreeks 20.30 uur komen alle groepen weer bij elkaar in de Burgerzaal. De voorzitters van de themagroepen doen dan verslag van de discussie in hun groep.

Na een korte pauze rond de klok van 20.45 uur heeft van 21 tot 22 uur, onder leiding van avondvoorzitter mevrouw Dorine Cleton, een discussie plaats. Omstreeks 22 uur wordt de avond afgesloten met een klein hapje en een drankje.

Uw inbreng

Gemeente en projectontwikkelaars stellen uw inbreng zeer op prijs. De resultaten van deze bijeenkomst vormen een belangrijk uitgangspunt voor de verdere planontwikkeling. U kunt hierin uw stem laten doorklinken.

Aanmelden

Om de workshop goed te kunnen voorbereiden, kunt u alleen aan de bijeenkomst deelnemen, nadat u zich vooraf heeft aangemeld bij:

Triax Vastgoed, Sijzenbaanplein 14, 7411 HL Deventer, telefoon 667000.

Meer informatie

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Rob Soetekouw, Triax Vastgoed B.V., telefoon 667002 of Peter Zweedijk van de gemeente Deventer, telefoon 693044.